Dárek ZDARMA ke každé objednávce nad 200,- kč / SLEVY až 60% na akční výrobky!

Hodnocení obchodu

4,8 2181 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1938x
4
121x
3
48x
2
21x
1
53x
Nevyplňujte toto pole:
NB Avatar autora Naďa Bzumkova | 17.9.2022
Velice dobrá komunikace,rychlá reakce na objednávku.Takto by měli fungovat všechny e-shopy.Za mě úplná spokojenost .
Avatar autora Eva Šindlerová | 12.9.2022
Gratuluji, velmi přehledné webové stránky.
M Avatar autora Martin | 1.9.2022
Objednávku mi doručil později a také mi přišel produkt v jiném barevném provedení
I Avatar autora Ihor | 27.8.2022
Děkuji obchodu za rychlé dodání))) Dobrá kvalita. Koupil jsem si jednorázové elektronické cigarety Elf Bar a jsem s nákupem velmi spokojen.
JS Avatar autora Jakub Svoboda | 26.8.2022
Vzhledem k objednání ráno jsem čekal, že zásilku odešlou ten samý den, bohužel se tak nestalo, nezvedají telefon, abych se zeptal co se děje jestli něco náhodou co vidím skladem ve skutečnosti skladem není, skrze chat mi bylo akorát řečeno že se k mé objednávce zatím nedostali když jsem psal odpoledne, takže bohužel z mé strany bych řekl, že spíše otřesný přístup :(
P Avatar autora Pavla | 22.8.2022
Nejlepší shop ???? rychle dodání,super,doporučuji ❤️objednávám cca každý druhý měsíc ????
Avatar autora Michael Šimek | 17.8.2022
Obchod se mi líbil, potěší malý dárek nebo sleva při větší objednávce, bohužel se mi opakovaně stalo že si objednám žhavicí hlavu nebo příchuť,ale pošlou mi jinou ..zřejmě z důvodu nedostatku na skladu, reklamovat produkty v hodnotě 100-300 korun nemá moc velký smysl. Na druhou stranu žhavicí hlava, která mi nevyhovuje, nebo příchuť která se ani neblíží tomu co jsem objednal (byť je to stejný výrobce) mě donutili přestat v tomhle obchodu nakupovat ..
MP Avatar autora Miroslava Pulkertová | 28.7.2022
Spokojenost!!! Rychlé dodání Nízká cena Slevy po registraci Velký výběr
D Avatar autora Dan | 25.7.2022
Vytvořeno již několik objednávek a spokojenost. Výběr, zákaznický servis a ceny jsou na jedničku. Čeká se na objednávku možná trochu déle než je dnes běžné, ale vždy všechno přijde (zatím vždy cca 3 pracovní dny dodání od objednání).
RT Avatar autora Roman Terneny | 23.7.2022
Obchod má obrovské nedostatky. Napríklad vám pravidelne bez varovania zmažú zoznam obľúbených produktov, takže môžete hľadať všetko znova. Odporový drôt Superfine MTL od Vandy Vape s hodnotou 5,48ohm/ft som objednal už tretí krát a vždy mi pošlú iný. Raz Superfine MTL 2,37ohn/ft, potom SS Stragger fused clapton 0,85ohn/ft. Podla mňa ho buď nemajú, alebo im tam pracujú ludia, ktorí nemajú ani potuchy aký rozdiel je medzi produktami. Reklamáciu kôli pár eurám nemá cenu riešiť, ale už tu viac nenakúpim. Ak neviete poslať zákazníkovi to čo si objednal, tak to radšej ani nerobte.
Avatar autora | 19.7.2022
Objednala jsem si dva produkty, jeden z nich byl na shopu už poslední. Další den mi přišel e-mail s omluvou za komplikace, že tento produkt je vyprodány a jestli ho nechci nahradit nějakým jiným, nebo odeslat bez něho. Poprosila jsem o náhradu. Dnes mi došel znova e-mail, že ani tento produkt není skladem. Ovšem na shopu se pořád ukazoval produkt skladem. Ještě mi došel jeden mail s omluvou, že je pomalý systém. Asi už nikdy víc. + komunikace - systém :)
MD Avatar autora Milan Douda | 17.7.2022
Nejlepší shop co znám (množstevní slevy, výběr, ochota personálu). Pro panikáře z předchozích recenzí - Po objednávce je třeba vyčkat pár dnů na kompletaci zboží - rychle se a o pes nevy*ere ;-)
MD Avatar autora Milan Douda | 17.7.2022
Nejlepší shop co znám (množstevní slevy, výběr, ochota personálu). Pro panikáře z předchozích recenzí - Po objednávce je vyčkat pár dnů na kompletaci zboží - rychle se a o pes nevy*ere ;-)
JP Avatar autora Jana Poláčková | 15.7.2022
Na balíček čekám 4.den a pořád nic.
DK Avatar autora Dominik Kóré | 12.7.2022
Už 3. Den čekám na objednávku. Poslední čeho sem se dočkal byl e-mail v Pátek že se objednávka vyřizuje. Dodnes o ní nic jiného nevím.
PM Avatar autora Patrik Misal | 21.6.2022
Super už tu objednávam 2 krát.Som spokojný s produktom.Odporúčam tento e-shop..
Avatar autora | 16.6.2022
KS Avatar autora Karel Sláma | 16.6.2022
Super obchod , příznivé ceny , rychlé dodání , velký výběr z božího. Není co vytknout , naprostá spokojenost.
ŠP Avatar autora Štěpán Póč | 5.6.2022
velmi dobre levne dlouho vydrží a rychle dodaní
Avatar autora Tomáš Šťastný | 2.6.2022
+ Rychlé dodání + Velký výběr + Ceny

Stránka 1 z 111 , položek celkem: 2203